U3F1ZWV6ZTI2OTk0NzQ1NDU2NjM3X0ZyZWUxNzAzMDYxOTY5Mjg1OA==

فطيرة اللوز

وصفات واكلات صحيه بتركات وحركات
فطيره دقيق اللوز باللحم المعصج وشرائح الفلفل والزيتون
المقادير
ثلث كيلو لحم مفروم معصج
كوب جبن موتزاريلا
٢ مكعب جبنه كيرى
كوب دقيق لوز
٢ بيضه
ذره ملح - ملعقه صغيره بيكنج بودر
شرائح فلفل وزيتون اسمر واخضر
صلصه طماطم لدهان الوش
الطريقه
توضع الكيرى على الموتزاريلا وفى الميكرويف لمده دقيقه
يتم خلطهم جيدا ثم الميكرويف مره اخرى نصف دقيقه
يتم استكمال الخلط وننزل عليهم بكوب دقيق اللوز وذره الملح والبيض والبيكنج بودر ويتم الخلط حتى التجانس ولم العجينه
تقسم العجينه نصفين يفرد الاول بالقالب ويوضع عليه اللحم المعصج وشرائح الفلفل والزيتون
ثم يفرد النصف الاخر بين ورقتى الزبده بالنشابه ويرفع بحذر ويغطى الحشو
ندهن الوش صلصه طماطم وجبن شيدر او موتزاريلا
تزج بالفرن ٢٥ دقيقه على درجه ٢٠٠
وطبعا عايزين نقلكم ان الوصفه دى تناسب اللى عندهم حساسيه جلوتين اوكيتو دايت او اى حد عايز يبدل دقيق القمح.
تعليقات
ليست هناك تعليقات
إرسال تعليق

إرسال تعليق

الاسمبريد إلكترونيرسالة